Uw tweede huis aan het Lago Maggiore

Foto_APP_NL

U droomt van een tweede huis aan het Lago Maggiore. Een huis waar u altijd naar toe kunt, wwar u zich thuis voelt en waar u met vrienden en familie kunt genieten van het heerlijke Italiaanse leven en de mooie omgeving. Maar hoe vindt u dat droomhuis aan het Lago Maggiore?

Bent u op zoek naar een tweede huis aan het Lago Maggiore? Grote kans dat u dan vaak dezelfde huizen tegenkomt, op meer sites met verschillende makelaars en andere prijzen. Misschien hebt u uw oog laten vallen op een bepaald huis. Maar wanneer u naar Italië reist om het te bekijken, blijkt het net verkocht te zijn. Of u komt er ter plekke achter dat er allerlei haken en ogen aan zitten. De medewerkers van Mitalia kunnen u helpen bij uw zoektocht, zodat u niet voor niets naar Italië reist. Zij hebben jarenlange ervaring in de makelaardij. U vertelt ons wat u zoekt, wat uw budget is en wanneer u naar Italië kunt komen. Vervolgens maken wij een selectie voor u bij de verschillende makelaars, bezoeken de huizen alvast en controleren of er geen haken en ogen aan zitten.
Hebt u uw reis geboekt (of komt u met de auto)? Wij komen u eventueel van het vliegveld afhalen. Ook boeken we uw hotel en gaan met u de huizen bezichtigen. Uiteraard laten we u de omgeving zien en geven u de informatie die u nodig hebt over de aankoop van een huis aan het Lago Maggiore. Hebt u uw droomhuis gevonden? Gefeliciteerd! U kiest dan met welke makelaar u de aankooponderhandelingen doet. Als u dat wilt, helpen we u daar graag bij.
Kortom, Mitalia kan u van A tot Z begeleiden bij het vinden van uw droomhuis aan het Lago Maggiore. Zodat u veel tijd bespaart en ergernis voorkomt. Al het voorbereidende werk doen wij immers al voor u.

Hoe dan ook, wenst u uitgebreidere informatie over een bepaald object, dan kunt u contact met ons opnemen, ook al wilt u geen gebruik maken van pakket Mitalia. Wij zullen u direct in contact brengen met de betreffende makelaar.