Brandaris

€150.000

Brandaris Yacht  900 Open White Pearl

De Brandaris 900 Open (White Pearl) is een klassiek gelijnd, buitengewoon snelvarend motorjacht met een royale open kuip en met de meest innovatieve technologieën. De vormgeving is extra vagant en heeft limited edition. In totaal zijn er van dit model slechts tien gemaakt. Deze Brandaris is geschikt gemaakt voor Italie, met behulp van een zonnescherm, dieptemeters, navigatie en diverse dekzeilen.  Bijzonder zijn de details uit een Lombardini, die zijn verwerkt in het in- en exterieur. De rompkleur van de Brandaris 900 White Pearl laat de sloep in het zonlicht stralen als een parel. De kleur ontstaat door de romp af te werken met diamant poeder, waardoor hij zijn parelmoeren uitstraling krijgt. De Brandaris 900 Open (White Pearl) is uitgerust met een Yanmar 150 – 220 HP, 4 cilinders turbo Diesel, waarmee een snelheid kan worden behaald van 27 knopen. Dit geeft de mogelijkheid tot toeren èn snel te varen.
Deze uiterst mooie barkas is voorzien van mooi gelijnde comfort zoals een toilet, spoelbak, koffiezet apparaat en koelkast en geeft de gelegenheid aan 2 personen tot slapen op de deinende golven.
Voor ’s nachts is er voor het zwemmen ook onderwater verlichting en voor wie wil genieten van muziek is er een installatie aan boord met Ipod aansluiting. Voor zonaanbidders is er het achterlig dek. Voor de schaduw is een biminitop die ook geschikt is om er hard mee te varen. Kortom de boot is geschikt voor een ieder die wil genieten van alle mogelijkheden van zon en water.

Metric Imperial
Lengte 9 m 29.5 feet
Breedte 2.45 m 8.0 feet
Diepgang 0.65 m 2.1 feet
Waterverplaatsing 2.5 t
Brandstoftank 190 liter 50.2 IMP gal
Watertank 60 liter 13.2 IMP gal
Topsnelheid 27 knopen
Basismotor Yanmar BY Turbo diesel
220 pk 6 cil.