LUGANO, elegant appartement

€979.000

Elegant 3 kamer appartement in Lugano Figino bij het meer van Lugano, met fantastisch uitzicht, tuin en prive strand

De prachtige, goed onderhouden Residenza Collina bevindt zich in een rustige, zonnige locatie in Lugano, in de buurt van Figino bij het meer van Lugano, op 10 minuten afstand van Lugano en Montagnola. Prachtig uitzicht op het meer en de bergen. De Residence beschikt over een groot perceel aan het meer met prive-strand en gemeenschappelijke parkeerplaatsen. Het appartement wat wij aanbieden beschikt tevens over een overdekte eigen parkeerplaats
De Residenza Collina bestaat uit een totaal van 10 appartementen op een prachtig aangelegd stuk grond boven het meer van Lugano. Dit 3-kamer appartement bevindt zich op de verhoogde begane grond en heeft ca.. 110 m2 woonoppervlak, ca.. 27 m2 overdekt terras, een mooie tuin aan de voorkant en aan de zijkant.. Het appartement is als volgt verdeeld: Entree met ingebouwde kast, grote woon / eetkamer met toegang tot het terras, de tuin en de keuken, een grote slaapkamer met toegang tot het overdekte terras en de tuin, een tweede slaapkamer en / of kantoor ruimte een keuken en badkamer.

locatie
Figino is een van de vele kleine gemeenten die langs het meer van Lugano tussen Morcote en Carabietta liggen. Deze voormalige visserij en landbouw dorpen zijn omgevormd tot woonwijken aangezien Lugano op slechts een paar kilometer ligt. De stijl van het leven hier is erg rustig en zeer zonnig, dankzij de zuid-west-oriëntatie; de hellingen die geleidelijk oplopen van het meer bieden een romantisch uitzicht op het meer van Lugano. Het dorp ligt op een kleine afstand van de hoofdwegen en is nog steeds binnen handbereik van Lugano (7 km), Lugano Agno Airport (6 km), Montagnola (5 km), de snelweg (5 km) en het grote winkelcentrum van Grancia (2 km). Aantrekkelijke wandelpaden leiden naar de Collina d’Oro of naar Morcote, altijd langs de glooiende hellingen, door kastanjebossen en langs wijngaarden.