Pakket C

bloem-pakket-c
camelia
 • Recht op toegang afgeschermde website
 • Administratie van vaste en/of terugkerende kosten van uw second home
 • Compleet beheer van uw second home
 • Coördinatie leveranciers (tuinman, schoonmaker, etc)
 • Recht op assistentie van Mitalia

Wat betekent ‘klant van Mitalia’ worden.
Behalve dat we uw administratie bijhouden, u op vervaldata wijzen, u toegang heeft tot het beschermde deel van de website en u uw administratie ieder moment kan controleren, heeft u de mogelijkheid contact met ons op te nemen (24 uur per dag, 7 dagen in de week) voor iedere vraag, voor ieder probleem.
Het beschermde deel van de website is alleen toegankelijk voor onze klanten. Hier vinden alleen onze klanten (leden) exclusieve informatie over vrije tijds bestedingen en kan iedere klant door middel van zijn eigen/exclusieve inlogcode zijn administratie volgen.
U kunt klant van Mitalia worden door een pakket bij ons te kopen.
Mist u bijvoorbeeld de vuilnisbak voor papier en u bent geen klant, dan helpen wij u hier niet bij. Bent u klant, dan zorgen wij ervoor dat deze vuilnisbak zo snel mogelijk bij u in het bezit komt.
Heeft u problemen met de buren, wilt u op de wachtlijst komen voor een bootplaats in de haven en u bent klant, kunt u ons ‘inhuren’ en helpen wij u waar wij kunnen. Bent u geen klant, dan zullen wij u niet helpen.
Wilt u dat wij een gezellig weekend organiseren voor u en uw gasten, dat we vervoer regelen van het vliegveld naar uw huis, een wijnproefavond organiseren… dit kan allemaal, mits u klant van Mitalia wordt!
Het ligt eraan welk pakket u aanschaft of deze contacten extra moeten worden betaald of niet, maar belangrijk is dat u de mogelijkheid heeft.
Mitalia werkt op een exclusieve basis voor een beperkte groep mensen die lid zijn van Mitalia.

De administratieve pakketten zijn pakket Anthea, Betula en Camelia.

Pakket Camelia:

 • inbegrepen alle diensten van pakket Anthea en Betula, als extra:
 • het totale beheer van uw vakantie-huis exclusief de effectieve kosten.
  U geeft ons door wanneer u van uw huis gebruik wilt maken en wij zorgen ervoor dat alles in en rondom uw huis naar uw wens is.
  Bij dit pakket is onze regelmatige persoonlijke controle van uw huis het belangrijkst.
  We gaan regelmatig uw huis controleren en geven u door wanneer iets volgens ons verbeterd kan worden, waar onderhoud nodig is, zoals bijvoorbeeld schilderwerk. Wij laten uw airconditioning controleren, laten uw huis het regelmatig schoonmaken, coordineren en controleren het werk van de leveranciers zoals de tuinman, electricien enz. Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat in uw tuin een paar planten een ziekte krijgen en doodgaat, dat we roest zien bij een hekwerk, dit houden we in de gaten en geven u door. We organiseren de winterstalling van uw boot enz. Ook hier houden we alle administratie bij en kunt u deze te allen tijde inzien op de database.
  Wij zijn uw enige (nodige) contactpersoon voor alles wat in en rondom uw huis nodig is om volop te kunnen genieten van uw verblijf.