Pakket

bloem-pakket-d
mitalia
  • Assistentie bij de zoektocht naar uw second home:
  • Selectie van interessante second homes
  • Voorlichting over kopen in Italië
  • Begeleiding bij bezichtigingen
  • Organisatie van uw verblijf

U droomt van een mooi huis aan het Lago Maggiore. Een huis waar u altijd naar toe kunt, wat voelt als een warme jas en waar u met vrienden en familie kunt genieten van het heerlijke Italiaanse leven en de mooie omgeving. Maar hoe vindt u dat droomhuis aan het Lago Maggiore?
Zodra u zich interesseert in een huis aan het Lago Maggiore en u zich gaat verdiepen in wat er wordt aangeboden op internet, ziet u vaak dezelfde huizen aangeboden door verschillende makelaars met zelfs verschillende prijzen. Misschien heeft een bepaald huis uw voorkeur, u komt naar Italie en het blijkt dat dit huis net verkocht is, of dat er allerlei haken en ogen aan de property zitten. Zo kan het voorkomen dat u verschillende keren voor ‘niets’ naar het Lago komt en de moed langzamerhand opgeeft. De medewerkers van Mitalia hebben jarenlange ervaring in de makerlaardij en kunnen u goed helpen bij uw zoektocht. U vertelt ons wat u ongeveer zoekt, wat uw budget is en wanneer u naar Italie kunt komen. Wij maken een selectie voor u bij de verschillende makelaars, gaan de huizen vast bezoeken en controleren de eventuele ‘haken en ogen’ voor u.
U boekt uw reis (of komt met de auto), wij komen u eventueel van het vliegveld afhalen, boeken uw hotel en gaan met u deze huizen bezichtigen. Wij laten u de omgeving zien en geven u de juiste informatie die u nodig heeft bij de aankoop van een huis aan het Lago Maggiore. Mocht u hierna uw droomhuis hebben gevonden, dan kunt u de onderhandelingen voor de aankoop bij de door u gewenste makelaar beginnen, met of zonder onze hulp.
Op deze manier bespaart u tijd en ‘ergernis’ omdat wij al het benodigde voorbereidende werk voor uw verrichten.